Uitkijken naar 3D World Magic & Fun in Koksijde

© EDLK
Redactie KW

Vanaf 12 juli tot en met 24 augustus, telkens van 14 tot 18 uur, kan men in de omgeving van cc Casino Koksijde terecht voor de tweede editie van 3D World Magic & Fun.

In dit all-weather-evenement voor alle leeftijden wordt de bezoeker uitgenodigd om in geschilderde decors de scènes te vervolledigen door een houding aan te nemen, terwijl vrienden en familieleden zich te pletter lachen en foto’s nemen. In 2013 werd een eerste editie georganiseerd die onmiddellijk een kleine 25.000 bezoekers aantrok.

FC De Kampioenen

“Voorlopig gaat 3D World niet thematisch”, zegt organisator Patrick Mortier. “Wel komt de actualiteit wat meer aan bod dit jaar. Er wordt ingespeeld op de Rode Duivels, de herdenking van WO I en naar aanleiding van de succesvolle Kampioenen-film worden er enkele FC De Kampioenen-decors opgetrokken. Natuurlijk komen er heel wat dieren aan bod, zoals dino’s, apen, olifanten, maar ook walrussen, een mammoet en een superlieve orka. Ook Bruce Lee, Tarzan, Pipi Langkous en Popeye komen dit jaar langs, evenals premier Di Rupo die in een scène rond de Doudou optreedt.”

(CJK – foto EDK)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Kust

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier