Tweede reeks Superstaar wordt meteen ook de laatste

Redactie KW

Dat meldde Gunter Lamoot bij de persvoorstelling van de tweede reeks, die start op 10 oktober.

In het 2BE programma dat bij de liefhebbers van droge en absurde humor erg in de smaak viel, knipt en plakt Lamoot stukjes televisie-archief aan elkaar en worden er af en toe ook nieuwe dialogen ingesproken. Het geeft Familie soms nòg verrassender wendingen en maakte Aspe in de eerste reeks nog spannender dan de originele uitzendingen.

Geen derde reeks

Eind 2012 volgde er dan een kerstspecial en daarna ging de ploeg van Lamoot naarstig door met hun tv-marathons, voor de tweede reeks. Die komt nu vanaf 10 oktober op de buis en bevat enkele nieuwe rubrieken. Onder meer Doe-het-zelf met Roger, eerder ook al geparodieerd in Tegen de Sterren op, krijgt een ‘aparte’ aanpak.

Terug naar comedy

Een derde reeks moeten we evenwel niet verwachten, zei Lamoot op de persvoorstelling. Het is allemaal bijzonder arbeidsintensief en nog eens maanden monnikenwerk ziet hij niet zitten. Wel gaat hij werken aan een nieuwe zaalshow, na de tv-passage zien we Gunter Lamoot dus in 2014 weer op de planken. In 2013 zelfs, want dinsdagavond is hij al meteen MC voor een optreden van copain David Galle. “Vanavond, na een stop van bijna 2 jaar, terug het comedy podium op (als MC). Met Jezus en David Galle. Charlatan, Gent, 20u. Creepy”, klonk het op Twitter

(FV)