TV-TIP West-Vlaanderen boven in Vlaanderen Vakantieland

19/04/14 om 15:48 - Bijgewerkt om 15:48

Bron: Kw

Rondje Roodbruin, waarmee vier brouwerijen hun producten in de kijker zetten, speelt een centrale rol dit weekend in het vakantieprogramma Vlaanderen Vakantieland. Maar ook het fotofestival in Knokke-Heist en het Brugse Ommeland worden verkend.

Om de roodbruine bieren in de kijker te zetten, organiseren de brouwerijen Bockor, De Brabandere, Rodenbach en Verhaeghe samen met Toerisme Leiestreek en het Miummm Vlaams Huis van de Voeding op zondag 27 april de tweede editie van Rondje Roodbruin. Die dag kan je van 10 tot 18 uur de vier brouwerijen gratis bezoeken en natuurlijk ook proeven van hun roodbruine bieren. Dat ontging de reportagemakers van Vlaanderen Vakantieland niet. Zij gingen al eens een kijkje nemen. Peter Pype bezoekt met 30 bierliefhebbers bezoekt hij brouwerij Rodenbach en brouwerij Omer Vander Ghinste die hun roodbruine bieren in de kijker willen zetten. De bierliefhebbers l...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!