Trouwen op een metalfestival? Het kan in Kortrijk

Je liefde uitschreeuwen was nog nooit zo toepasselijk. © Alcatraz Facebook
Redactie KW

Het Kortrijkse hard rock- en metalfestival Alcatraz pakt dit jaar uit met een huwelijksstunt. Drie uitverkoren koppels zullen er hun jawoord kunnen geven.

Dit jaar viert Alcatraz Hard Rock & Metal Festival op 11, 12 en 13 augustus haar tiende verjaardag. Om dat jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan, pakt de festivalorganisatie uit met een stevige huwelijksstunt. Drie koppels zullen er de kans krijgen om elkaar binnen de Alcatraz-muren hun eeuwige trouw te beloven. Naast het huwelijk krijgen de drie gelukkige paren VIP-toegang tot het festival, een uitgebreide Alcatraz-goodiebag en eeuwigdurende roem in de aftermovie.

Wie graag in een unieke sfeer en setting wil trouwen, stuurt voor 1 augustus een motivatie en een foto naar canalmetal@alcatraz.be. Daaruit moet duidelijk blijken waarom het muziekfestival jou en je geliefde nog dichter bij elkaar moet brengen. De huwelijksceremonie zelf zal worden voltrokken door fervent metalaanhanger en burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne op zaterdag 12 augustus.