Trax Festival krijgt twee extra podia, Blaudzun en Admiral Freebee headliners

Blaudzun is een van de grote namen op de vijfde editie van Trax Festival. (GF)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Naast het openluchtpodium krijgt het Trax Festival er dit jaar twee indoor podia bij. Blaudzun en Admiral Freebee zijn de headliners van deze editie.

Op zaterdag 29 augustus is er de vijfde editie van het Trax Festival. Een speciale editie want van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om het eerste deel van de Trax-site te openen. Opdat de bezoekers de site zouden kunnen ontdekken, worden twee ruimtes opengesteld waar ook optredens zullen plaatsvinden. Het festival is ook dit jaar gratis.

Op het hoofdpodium kennen we met de Nederlander Blaudzun en Admiral Freebee twee headliners. Blaudzun speelde afgelopen weekend nog succesvol voor een afgeladen tent op Rock Werchter en mag dit eind augustus nog eens over doen in Roeselare. Admiral Freebee schreef de afgelopen jaren al tal van hits bij elkaar. Het festival wordt afgesloten door Nadiem Shah, hij zal dat voor de tweede keer doen. Afgelopen weekend draaide hij nog vijf dagen, ook al, op Rock Werchter.

Andere groepen op de affiche zijn Black Tolex, Warhola en The Spectors.

Het tweede podium, in de Club, zal door de mannen van pop-up PelZen gehost worden. Daar zal er vooral gedanst kunnen worden. Tot slot is er in de studio ruimte voor lokaal talent en beginnende bands.

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier