Topkoks schuiven aan bij collega-kok Koen Devos in Rekkem

Redactie KW

Voor het eerst in de geschiedenis van de gastronomische orde Disciples D’Escoffier waren de leden te gast bij Koen Devos van La Cravache.

Devos is zelf al tien jaar lid van de culinaire orde. Topkoks uit het hele land schoven aan tafel in het restaurant vlakbij de taal- en landsgrens. De aanwezige koks uit West-Vlaanderen werden voor de maaltijd vereeuwigd op foto. We herkennen Christophe Baert (Domaine de la Blommerie), Filip Bogaert (Restaurant Molenberg, Zwevegem), Thierry Desmedt (A l’Improviste, Heist aan Zee), Koen Devos (La Cravache), Piet Lecot (Klokhof, Kortrijk), Franky Vanderhaeghe (Saint-Nicolas, Elverdinge), Guy Van Neste (‘t Pandreitje, Brugge).

(xaco/foto xaco)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier