Topdj Robert Abigail brengt bezoek aan Ingelmunster

Jenten Lefever uit Waregem (links) en Thomas De Keyzer uit Nokere zijn de winnaars van de Robert Abigail Academey. Ze mogen één jaar lang veel bijleren van Robert. (Foto FODI)
Redactie KW

Zaterdagavond draait de topdj Robert Abigail – de man van de superhit Mojito Song – plaatjes tijdens Swimsuit Beach Run in Knokke en daarna in de Carré in Willebroek.

Op zondag is hij te gast op Beach Land in Blankenberge, maar op zaterdagnamiddag zakte Robert Abigail met zijn echtgenote Jill Kim Hendrickx af naar Ingelmunster. Hij sprak er met een select gezelschap van genodigden over zijn nieuwe zomersingle Boom Boom Boom die net uit is. Donderdag werd er een clip opgenomen rond deze single in Salitos Beach Club in Wijnegem. Robert nodigde voor de clip Jill Huygens van Temptation Island uit. Ook zijn echtgenote Jill Kim Hendrickx speelt erin mee. De topdj vertelde aan de genodigden over zijn carrière en gaf tips aan het duo Double Dazzle uit Waregem en Nokere. Zij wonnen de wedstrijd Robert Abigail Academy en mogen één jaar lang in zijn voetsporen treden.

(PADI – foto FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier