Tom Barman & TaxiWars try-outen in klein Brugs café

Redactie KW

Op donderdag 16 juni geeft TaxiWars, het jazzkwartat waar dEUS-voorman Tom Barman de frontman van is, het allereerste try-outconcert van hun tweede cd in Soulbar Parazzar.

“Het management van de groep contacteerde ons met de uitdrukkelijke vraag om bij ons te komen optreden“, zegt zaakvoerder Joeri Hostens. “De groep geeft er de voorkeur aan om haar tweede cd in een klein café uit te testen.”

De Brugse Soulbar Parazzar is niet het eerste het beste cafeetje, maar een horecazaak die door de jaren heen internationale faam in het jazz-circuit verwierf. Ook dit voorbije seizoen kreeg uitbater Joeri Hostens enkele namen van de fine fleur van de internationale avant-garde jazzwereld over de vloer.

Aanstaande donderdag 16 juni komt daar TaxiWars bij, het jazzkwartet rond Tom Barman, zanger-gitarist van ‘s lands bekendste rockgroep dEUS, en saxofonist Robin Verheyen. De naam refereert naar het constant onderweg zijn waar toerende muzikanten aan onderworpen zijn. “Met dit try-out concert wil TaxiWars vooral zuurstof bieden aan een rist nieuwe songs”, zegt Hostens. “Die zullen te vinden op het nieuwe album dat dit najaar verschijnt.”

(svv)

>> De plaatsen voor dit try-outconcert zijn duur, want Soulbar Parazzar biedt slechts plaats aan honderd man. Tickets kun je aanschaffen op het telefoonnummer 050 33 55 28 of via de Facebookpagina van dit Brugs café.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier