Thijs Lemmens uit Lichtervelde vrijdagavond in ‘Little Big Shots’

Thijs Lemmens en zijn eenwieler zijn vrijdagavond te zien in 'Little Big Shots' op VTM. © Foto Kurt
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Adjunct-hoofdredacteur

Thijs Lemmens (10) uit Lichtervelde is vrijdagavond te zien in ‘Little Big Shots’ op VTM. Hij zal er jongleren op zijn eenwieler.

Thijs gaat al een paar jaar naar circusschool Circodans in Torhout. Vrijdagavond mag hij zijn eenwielerkunsten tonen in Little Big Shots, het VTM-programma waarin kinderen tussen 4 en 12 jaar oud hun talent laten zien bij Nathalie Meskens, die er volgens Thijs zonder make-up helemaal anders uitziet dan mét.

Niet simpel

De jonge Lichterveldenaar zal in het programma jongleren vanop zijn eenwieler. Hij vond het een bijzondere ervaring om tv-opnames mee te maken. “Toch wel speciaal: met een heleboel camera’s en spots op mij gericht”, lacht Thijs. “In het begin was het heel moeilijk om zo te jongleren, de lichten verblindden mij. Ik moest toen zeggen welke lichten mij irriteerden, en dat brachten ze dan in orde. Het leuke aan televisie is dat je opnieuw mag proberen tot het lukt. Al heb ik gelukkig maar één foutje gemaakt.”

Nerveus

De uitzending is vrijdagavond 30 september om 20.35 uur te zien op VTM. Of hij nerveus is om zichzelf op tv te zien? “Héél nerveus! Ik weet niet waaraan ik mij moet verwachten. Er zullen alleszins wel veel mensen kijken, want ik heb het slechts aan één iemand verteld, maar ondertussen weet de hele school het al.”

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout.

(TV-foto Kurt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier