The Hickey Underworld en Rick De Leeuw & Band maken affiche Red Rock Rally compleet

Redactie KW

De organisatoren van de Red Rock Rally in het Astridpark in Brugge kunnen hun affiche bij de drukker afleveren. Met de toevoeging van The Hickey Underworld en Rick De Leeuw & Band is het programma volledig.

De namen van de vijf bands die moeten uitmaken wie het concours van de Red Rock Rally in het Astridpark in Brugge wint, waren al een tijdje bekend. Ook de namen van drie acts die het avondprogramma moeten stofferen, gaven we hier al mee: de Brugse rockband Soviet Grass, hiphopper Woodie Smalls en bluesgroep The Rhythm Junks.

De lege vlakken waren die van de twee afsluitende bands. De organisatoren sloten contracten af met The Hickey Underworld en Rick De Leeuw & Band. Met voormalig Humo’s Rock Rally-winnaars The Hickey Underworld lokken ze noiserock uit de vaderlandse underground naar het Astridpark in Brugge.

Rick De Leeuw, tegenwoordig ook voetbalanalist, is de voormalige zanger van de Nederlandse rockformatie Tröckener Kecks. Twee jaar geleden bracht De Leeuw het coveralbum ‘De Parels en de Zwijnen’ uit. In de groep die hij naar Brugge meebrengt, herkennen we Axl Peleman en Jan Hautekiet.

(SVV)

www.redrockrally.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier