Superfan uit Hulste knuffelt Lady Gaga: “Ik had per ongeluk haar borst vast”

Redactie KW

Gilles Manfronelli uit Hulste was één van de twintig gelukkigen die op het podium mocht tijdens de show van Lady Gaga in het Antwerpse Sportpaleis.

Lady Gaga en Gilles Manfronelli

“Met 20 fans zaten we heel dicht bij Lady Gaga”, vertelt de jonge Hulstenaar. “Ik zag de zweetdruppels op haar voorhoofd, de tranen in haar ogen als ze emotioneel werd en de knipogen wanneer we ‘I love you’ riepen. Na de show mochten we backstage. Lady Gaga zat pal voor mij, op nog geen halve meter en trakteerde met champagne. Ze vroeg voorts om onze gsm af te zetten zodat we als vrienden met haar zouden praten en niet constant met onze gsm bezig zouden zijn. Sprak je met haar, dan maakte ze oogcontact en raakte ze je zelfs aan. Velen denken dat ze knettergek is, maar Lady Gaga weet heel goed waarmee ze bezig is.”

Dikke knuffel met een knipoog

De ontmoeting duurde anderhalf uur, maar het grootste moment kwam pas op het einde. “Toen knuffelde ze mij en toen ik zei ‘I love you’, antwoordde ze meteen ‘I love you too’. Ze zei voorts dat ik een heel beleefde jongen was en ze was gek op mijn schoenen. Toen ik moest poseren, was ik heel nerveus. Ik legde mijn arm rond haar middel, maar ik had haar borst vast”, lacht Gilles. “Ze begon te lachen en knipoogde. Ik legde mijn hand dan maar vlug wat lager. Tot een uur na onze ontmoeting kon ik geen woord meer uitbrengen. Na al die jaren is mijn droom eindelijk uitgekomen…”

(Padi)