Strandlaken als welkomstgeschenk op finalelocatie Mijn Pop-uprestaurant

Redactie KW

Vrijdagavond hebben Meat & Griet, Tjop’s en Tabl’O hun eerste service gedraaid na het verhuis naar Blankenberge. Burgemeester Patrick De Klerck (Open VLD) en een delegatie van het schepencollege kwamen de duo’s hartelijk groeten en succes wensen.

Al in de vooravond stonden de eerste klanten bij de voordeur van hun restaurants te wachten om van de eerste borden te smullen. Zowel voor het restaurant van Karel en Birger, Yannick en Leena en Daniela en Mitchell is het drummen om er de komende vier weken nog een reservatie vast te krijgen. Zo is er een wachtlijst voor elk restaurant waar duizenden namen op staan.

De duo’s van Tjop’s en Meat & Griet mochten begin deze week voor het eerst binnen in hun verhuisde pand. “Vier dagen kregen we de tijd om alles tot op de puntjes klaar te krijgen. Donderdagnacht zaten we nog te boren”, zegt barbecueman Birger. Het restaurant van Tabl’O was nog niet volledig klaar. De Limburgers met Italiaanse roots moesten eerst nog een kookduel overleven vooraleer ze naar Blankenberge konden. “De muren worden begin volgende week nog subtiel bewerkt met graffiti”, zegt jongedame Daniela.

Tabl’O en Meat & Griet mogen dan een uitzonderlijk mooi zicht op de jachthaven hebben. Ze zitten met het nadeel opgescheept dat de keuken zich op een benedenverdieping bevindt en de zaal enkel bereikbaar is via een trap. Tjop’s is dan weer het meest toegankelijk maar geeft een minder zicht.

Het schepencollege gaf elk duo een strandlaken cadeau en wenste de twee veel succes. (JW)

Strandlaken als welkomstgeschenk op finalelocatie Mijn Pop-uprestaurant

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier