Stoten Robin en Sofia vanavond door in The Voice van Vlaanderen?

Robin Desmet © Facebookpagina: Robin Desmet - The Voice Van Vlaanderen
Redactie KW

Vanavond, op vrijdag 29 april, zullen 16 van de 32 kandidaten live performen in het Flanders Expo in Gent. De strijd tijdens de live-show van The Voice van Vlaanderen zal onverbiddelijk hard zijn: 1 op de 2 deelnemers mag zijn biezen pakken. Zangeressen Robin Desmet uit Izegem en Sofia Anessiadis uit Torhout zullen de West-Vlaamse eer trachten hoog te houden.

Vanavond is het de eerste grote liveshow van The Voice van Vlaanderen. Vanuit Flanders Expo in Gent zullen 16 kandidaten uit 4 teams het beste van zichzelf geven. Ook West-Vlaanderen is vanavond vertegenwoordigd dankzij zangeressen Robin Desmet uit Izegem en Sofia Anessiadis uit Torhout. Robin zal het nummer ‘Think’ coveren van Aretha Franklin en Sofia zal ‘Magnets’ van Lorde zingen.

Sofia Anessia
Sofia Anessia© Facebookpagina: Sofia Anessiadis – The Voice Van Vlaanderen

Sofia droomt over professionele muziekcarrière

In een eerder interview met KW liet studente orthopedagogie Sofia (24) weten dat ze droomt van een professionele muziekcarrière. “Het is misschien een cliché, maar ik wil heel graag mijn beroep maken van muziek”, zegt ze. “Maar ik probeer ook realistisch te blijven, daarom studeer ik ook. Kwestie van een back-up plan te hebben. Ook nu ben ik volop bezig met nummers te schrijven, we zien wel wat de toekomst brengt.”

Nieuwe presentator Sam De Bruyn

An Lemmens en Sean Dhondt, het duo dat al drie edities van The Voice presenteerde, zal vanavond niet herenigd worden. De kijker krijgt een nieuw gezicht voorgeschoteld in de naam van Qmusic-dj Sam De Bruyn. Zelfs naast het werk, zijn An en Sam goeie maatjes. “Ik heb altijd duidelijk gemaakt dat ik graag eens met Sam wou samenwerken,” vertelt An. Nu lukt dat dus. An kruipt in de rol van ervaren gastvrouw, terwijl Sam een blik achter de schermen zal delen op de sociale mediakanalen.

https://www.youtube.com/watch?v=qrh50JCPL_8

(RC – Video: beelden van VTM-Vlaamse Televisie Maatschappij)