Stevig blauw oog Van Quickenborne blijkt stuntje

04/07/17 om 14:24 - Bijgewerkt om 14:56

Dat de burgemeester van Kortrijk zijn gezicht het kleur van zijn partij liet aanmeten, heeft alles te maken met Cinema Canvas, de openluchtfilmvoorstellingen die woensdag van start gaan in de stad.

Stevig blauw oog Van Quickenborne blijkt stuntje

Vincent Van Quickenborne, de Open VLD-burgemeester van Kortrijk, verscheen dinsdagmiddag met een pittig blauw oog en gekloven lip voor de camera's van Canvas. Daarin gaf hij heel sereen informatie over de het Shop & Go-systeem in stad Kortrijk. Canvas verspreidde het filmpje via haar sociale media waar meteen heel wat mensen naar tekst en uitleg vroegen.

Toch moeten de fans van Q zich geen zorgen maken. Hij liep na de Kortrijkse gemeenteraad niet tegen een tegenstander aan, maar maakte wel reclame voor Cinema Canvas, een reeks filmvoorstellingen in open lucht die woensdag start in Kortrijk. Van 5 tot en met 14 juli ontvangt acteur Michaël Pas zo'n 300 filmliefhebbers in vzw Bolwerk aan de Spinnerijstraat voor een aantal bekende titels.

Op 13 juli staat de klassieker Fight Club geprogrammeerd. Het vertimmerde gezicht van Van Quickenborne alludeert op de alomgeprezen film met Brad Pitt. Benieuwd of de Kortrijkse burgemeester de enige regel van de Fight Club vanaf nu wél ter harte neemt.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!