Stephen uit Zarren doet Engelbert Humperdinck bij ‘My Name Is’…

© Kurt Desplenter
Redactie KW

Stephen Vanhaelewyn, beter bekend als Artiest Stephen, brengt nu zaterdag zijn versie van een hit van Engelbert Humperdinck in ‘My Name Is…’ “Ik wil zo vaak mogelijk op televisie komen”, verklapt de ambitieuze artiest. “Dat moet helpen om bekend te worden.”

Artiest Stephen timmert bijzonder gedreven aan de weg naar nationale roem. Hij nam al een single op met Bandit, deed het verre van onaardig in het Belgisch kampioenschap karaoke, en is nu zaterdag ook te zien in ‘My Name Is…’op VTM, waarbij de deelnemers zo goed mogelijk in de huid van een muzikale ster moeten zien te kruipen. “Ik wil koste wat het kost doorbreken”, windt Stephen er geen doekjes om. “Omdat ik daarbij zo vaak mogelijk op televisie wil komen, heb ik mijn vriendin haar ook laten inschrijven voor ‘Help, mijn man heeft een hobby’, een nieuw op til zijnd televisieprogramma…

Om zichzelf te promoten voor ‘My Name Is…’ maakte hij al eigenhandig een filmpje, waarin hij zichzelf als veelzijdig artiest aan de wereld presenteert. We delen het met graagte (en komen trouwens ook zelf even in beeld!).

(FJA)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout