Stefaan Degand in nieuwe VTM-topserie

© Connie & Clyde
Redactie KW

Binnenkort duikt Stefaan Degand uit Wevelgem op in Connie & Clyde. De serie werd geschreven door Malin-Sarah Gozin, verantwoordelijk voor de bejubelde VTM-reeks Clan, waar Degand ook al een rol in had.

Vanaf woensdag 4 september schotelt VTM de reeks Connie & Clyde voor, waarin alles draait rond Connie Coninx, die een succesvolle matchmakingbureau runt, maar geconfronteerd wordt met een falend huwelijk. Naast hoofdrolspelers Eva Van Der Gucht en Axel Daeseleire zien we ook Stefaan Degand aan het werk. Hij kruipt in de huid van Pascal, de stuntelige neef van Connie, die backgroundchecks uitvoert. Stefaan Degand was vorig jaar al te zien in Clan, nadat zijn rollen in Rundskop en De Ronde een jaar eerder niet onopgemerkt voorbij gingen.

Het wordt overigens een druk najaar voor Degand. Binnenkort is hij immers te zien in de nieuwe zondagavondreeks De Ridder op Eén. Voor diezelfde zender kruipt hij in de huid van Prins Laurent in een fictiereeks over het koningshuis en krijgt hij een bijrol in de fictiereeks Eigen Kweek, die werd opgenomen in Heuvelland.