Steekt Laurent Bailleul stilaan Louis Talpe naar de kroon?

Redactie KW

Vrouwelijk televisiekijkend Vlaanderen houdt vanavond maar beter ‘Connie & Clyde’ in de gaten op VTM. Daarin zal immers een paaldansende en halfnaakte Laurent Bailleul te zien zijn, beter bekend als imitator Guga Baul.

Laurent Bailleul is hot. Veelgevraagd in televisieshows, altijd ad rem en grappig, met plezier in het lang en het breed opgevoerd in weekendbijlages bij de kranten en het hof gemaakt door steeds meer jonge en minder jonge dames. En waar interviews vroeger nog door mannelijke journalisten met een voorliefde voor comedy werden gedaan, zijn het nu steeds vaker vrouwelijke collega’s die maar wat graag het nieuwe snoepje van de Vlaamse televisie van meer nabij gaan bekijken.

Vervang de term ‘Laurent Bailleul’ door ‘Louis Talpe’ en je hebt een artikeltje uit 2011 of 2012, want toen was de Kortemarkenaar zowat dé natte droom van elke vrouw uit de Lage Landen. Inclusief Nederland, ja, want daar werd Talpe intussen verkozen tot Meest Sexy Man.

Of Laurent Bailleul, afkomstig van Oostende, beetje bij beetje dezelfde weg op gaat, is nog niet zeker, maar het lijkt er alvast op: zo zien we ‘Guga’ vanavond in ontbloot en duidelijk gespierd torso rond een paal kronkelen in ‘Connie & Clyde’…

(FJA)