Spotlight brengt 170 dansers op podium van Brugse Stadsschouwburg

Redactie KW

Zo maar eventjes 170 dansers op één podium. Hiervoor moet je je komend weekend naar de Stadsschouwburg van Brugge begeven. Daar zal zich de derde editie van het evenement Spotlight voltrekken.

“Met Spotlight willen we nieuw danstalent de kans geven op een uniek podium te staan, zonder dat hier enige vorm van competitie aan verbonden is”, zegt organisator Demi van Eck. “We willen komaf maken met de rivaliteit die soms heerst tussen de dansscholen. Daarnaast zijn we er ook op gebrand om de verschillende dansers dichter bij elkaar te brengen en een leuke sfeer te creëren tussen de verschillende groepen.”

De deelnemende dansscholen zijn cie en la, Compagnie d’Oh, Compagnie Merakie, Dancelot, Fedes Dansplatoo, J+ Dance Crew, KTA Specialisatie Dans en Pao Dance. Er is ook een gastchoreografie van Kirby Detaille, Goedele De Raeymaeker, Jesse Grossen en Justien Matthys. (svv)

Spotlight vindt plaats op zaterdag 14 oktober om 20 uur en op zondag om 15 uur in de Stadsschouwburg, Vlamingstraat 29. Tickets kosten 15 euro (categorie één) en 12 euro (categorie twee). Website: www.spotlightevents.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier