Spannende week voor Mijn Pop-Uprestaurant!

Barbra & Stefaan in hun pop-uprestaurant 'Storm' in Kortrijk. (Foto VTM)
Redactie KW

Voor de deelnemers van Mijn Pop-Uprestaurant wordt het nagelbijten deze week, want naast minister Hilde Crevits en Vlaams minister-president Kris Peeters, maakt ook Peter Goossens zijn opwachting…

Eén week na de officiële opening, draaien de pop-uprestaurants op volle toeren. In sommige steden loopt de service als een trein, terwijl in andere pop-ups de eerste pijnpunten worden blootgelegd.

Ligt het aan de zomerse temperaturen of steken lentekriebels de kop op? Feit is dat er in de Kortrijkse visbar STORM een uiterst zwoele sfeer hangt. Barbra en Stefaan krijgen twee kranige oudjes over de vloer die oesters komen slurpen “voor de libido”, want “het schijnt dat ge daar wild van wordt”. Wanneer die oesters dan ook nog eens geserveerd worden door een charmante verschijning als Barbra, kan het geluk niet op. Maar ook Stefaan lijkt aanbidders te hebben onder de klanten…

In Limburg zit de sfeer er goed in, terwijl er in de Antwerpse urban farm eerder spanning in de lucht hangt. Ook bij Jaro en Hanne is de druk groot. Topchef Ken is niet langer van de partij, net op het moment dat er belangrijk bezoek over de vloer komt: Vlaams minister-president Kris Peeters komt samen met collega’s Marianne Thyssen en Hilde Crevits proeven van Sticks & Stones. Maar dan blijkt ook hun afwasser niet op te dagen… En ook in Gent dreigt de onderhuidse spanning voor stress te zorgen.

Het wordt een zware week voor de deelnemers, want afgelopen zaterdag maakte Peter Goossens zijn opwachting in het restaurant. Het relaas daarvan krijgen we vanaf donderdag geserveerd. En Le Goossens komt niet met lege handen… er valt een vrijstelling te verdienen.

Mijn Pop-Uprestaurant!, op dinsdag 8 april om 20.35 uur op VTM.