Soulsister headliner op Marktrock Poperinge

13/05/17 om 14:36 - Bijgewerkt om 14:35

Op zaterdag 26 augustus vindt de 31ste editie van Marktrock Poperinge plaats.

Soulsister headliner op Marktrock Poperinge

Het bestuur van Marktrock Poperinge met PR-man Frank Neuville, voorzitter Bart Decrock en ondervoorzitter Arne Vanhee. © MD

Op het podium staan vier bands en een topdj, samen goed voor negen uur muziek. Op de affiche staan Stavast (met Marco Roelofs, ex-Heideroosjes), de folkrockband Et Encore, Soulssiter in grote bezetting en de covergroep Boulevard Vinyl, die voor de grote ambiance moet zorgen. Het geheel wordt afgesloten met een set door dj Sven Ornelis. Marktrock gaat van start om 17 uur en wordt afgesloten om 2 uur. Zoals de voorgaande jaren is de toegang weer gratis.

In opvolging van stichtend voorzitter Martin Dewulf staat nu Bart Decrock aan het roer. Hij wordt bijgestaan door ondervoorzitter Arne Vanhee, secretaris Bart Indevuyst en PR-man Frank Neuville.

Op zaterdag 27 mei vindt in zaal De Kouter de Marktrock Fuif plaats met dj Fashion. Daar wordt vooral muziek gedraaid van groepen die de jongste dertig jaar op het podium van Marktrock Poperinge stonden.

(AHP)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!