Shaggy komt naar Ieper voor Villa Vanthilt

Redactie KW

Villa Vanthilt, nog tot 2 september op de Grote Markt van Ieper, heeft volgende week heel wat internationale muzikanten en groepen te gast. Op dinsdag komt ‘Mr. Boombastic’ Shaggy optreden.

Op maandag staat Torhout centraal, want dan ontvangt Marcel in zijn villa Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits en komt Brahim langs om zijn nieuwe Eén-programma In de mix toe te lichten.

Shaggy

Op dinsdag 14 augustus zet Marcel de deuren van zijn villa dan wagenwijd open voor Shaggy. Mister Boombastic stelt zijn nieuwe single Girls just wanna have fun voor. Ook Evi Van Acker ploft op de zetel, mét haar bronzen medaille. Gilda De Bal en Kristien Bonneure lichten Operatie Nul van de cultuurwebsite Cobra.be toe.

Op woensdag 15 augustus geeft Marcel een voorsmaakje van Pukkelpop, want hij heeft maar liefst twee muzikale topacts te gast. Of monsters and men opent het programma met hun hit Little Talks. Afsluiten doen de Schotten van Django Django; zij toveren de Grote Markt van Ieper om tot een festival met hun hit Default.

(TOGH)