Sandra Rosseel (Chef KW Weekend): "De plek bij uitstek om verrast te worden"

01/08/17 om 09:44 - Bijgewerkt om 09:43

In onze stuntkrant van deze week laten we vrijwilligers, artiesten, Oostendenaars en bezoekers aan het woord over wat TAZ voor hen betekent. Maar ook op KW.be laten we betrokkenen aan het woord, zo ook Sandra Rosseel, chef KW Weekend.

Sandra Rosseel (Chef KW Weekend): "De plek bij uitstek om verrast te worden"

Wat is je mooiste herinnering aan TAZ?

"Het is niet echt een herinnering, maar wat TAZ voor mij zo bijzonder maakt zijn de fijne gesprekken die je er hebt. De gesprekken die je hebt wanneer je met een bende vrienden tot in de kleine uurtjes blijft hangen op Café Koer, maar evengoed de babbels met compleet wildvreemden na een voorstelling. Waarbij vooral de voorstellingen die minder gesmaakt worden voor heerlijke discussies kunnen zorgen."

Wat betekent TAZ voor jou?

"Het is de plek/organisatie bij uitstek om verrast te worden. Om ontroerd, gedegouteerd en alles daartussenin te worden. En om Oostende op een andere manier te leren kennen."

Wat is de beste voorstelling die je er ooit zag?

"Het is appelen met peren vergelijken, dus één voorstelling kiezen lukt me niet. Maar ik denk met plezier terug aan De Leeuw van Vlaanderen met Jonas Van Thielen, aan het samenspel van Arno en Toots Thielemans, en meerdere stukken met Josse De Pauw."

Waarom is TAZ belangrijk voor Oostende

"Omdat het Oostende op de kaart zet in binnen- en buitenland, omdat het de schoonheid van Oostende in de verf zet (ook toen dat nog niet zo evident was) en zo. Niet alleen op cultureel, maar ook op economisch vlak is TAZ ontzettend belangrijk voor de Stad aan Zee."

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!