Sandra Bekkari vervangt Sofie Dumont als VTM-kok

06/06/17 om 15:32 - Bijgewerkt om 15:31

Sandra - 'Nooit meer diëten'- Bekkari is vanaf eind augustus elke dag op VTM te zien met een nieuw kookprogramma.

Sandra Bekkari vervangt Sofie Dumont als VTM-kok

Foodfoto © Sandra Bekkari

Na vijf jaar is huidige VTM-kok Sofie Dumont aan een rustpauze toe, vond VTM. En meteen wordt de West-Vlaamse Sandra Bekkari gelanceerd als de nieuwe smaakmaker. Op een toegankelijke manier gezonde spijzen bereiden, dat is het opzet. Niet vanuit een BV-keuken, maar vanuit een huiselijke sfeer. En dat doet inderdaad denken aan de sfeer waarin Jeroen Meus zijn Dagelijkse Kost prepareert.

De wissel in de keuken is een verrassing. Of niet? Sofie Dumont nam in de laatste aflevering van 'Sofie in de keuken van...' uitgebreid afscheid. Iedereen dacht dat het om een tijdelijk afscheid ging - voor de tijd van de zomervakantie - maar het gaat dus om een definitief afscheid. Alhoewel... "Zij werkt de komende tijd aan nieuwe projecten voor VTM", zegt de zender in een mededeling. "Met Sergio Herman, Sofie Dumont en Sandra Bekkari hebben we vanaf nu drie straffe talenten in huis die top zijn in hun vak en complementair in hun aanpak."

"Sandra Bekkari is een experte in gezonde voeding", zegt creatief directeur Davy Parmentier. "Vlamingen willen lekker en gezond eten. Sandra weet de twee te combineren op een heel toegankelijke manier."

Vijf jaar geleden verliep de wissel van Piet - 'SOS' - Huysentruyt met Sofie Dumont vrij 'ongemakkelijk en scherp'. Piet haalde fors uit naar VTM. Dat is nu, zo te zien, anders.

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!