Rousselaerse Revue vanaf vanavond drie weken lang in zaal OCAR

We herkennen op de foto David Hostens, Werner Van Branteghem, Kathy Laruwe, Rik Bossu, Raf Degryse, Rik Debuf, Ronny Demeyere, Mieke Tant, Sven Laurier, Sharon Simaeys en Tine Verhulst, klaar voor een nieuwe reeks revues. (Foto Jos) © (Foto Jos)
Redactie KW

Op vrijdagavond 6 april presenteren regisseur Werner Van Branteghem en zijn cast van de Rousselaerse Revue ‘Kiekt in joen eigen tallore!’. Naast de vip-avond van 6 april met minister Sven Gatz als speciale gast, volgen nog zeven vertoningen.

“In deze dertiende revue wordt er een zeer hoog tempo op na houden”, zegt Werner Van Branteghem. “De Rousselaerse Revue doet immers mee aan populaire televisieprogramma’s en onze vijftien volwassen en vijf jongere acteurs en zangers moeten de meest uiteenlopende rollen en karakters aan kunnen. We brengen FC De Kampioenen, Met vier in bed, Inspecteur Van In en commissaris Witste, Komen Eten, een nieuwsuitzending met interviews over Roeselare en ‘Rani Kazansis’ die een restyling doet. Tussendoor brengen we nog een heleboel publiciteitsboodschappen en ook president Trump belooft van de partij te zijn. We willen onze toeschouwers opnieuw een avond leute en ongecompliceerd plezier geven.”

Première

‘Kiekt in joen eigen tallore’ van de Rousselaerse Revue gaat in première op vrijdag 6 april om 20 uur. Voor de première betaal je 25 euro en daar krijg je een kaasbuffet met aangepaste dranken bij.

De andere voorstellingen zijn telkens om 20 uur op zaterdag 7 april, vrijdag 13 april, zaterdag 14 april, zondag 15 april (voorstelling om 15 in plaats van 20 uur), woensdag 18 april, vrijdag 20 april en zaterdag 21 april. Tickets kunnen besteld worden op 0476 58 27 92 of 0486 29 43 61.

Regie

Alle voorstellingen vinden plaats in zaal OCAR op het Kerkplein 29 in Rumbeke. De regie is van Werner Van Branteghem, Raf Degryse is de productieleider en Réjane Van Daele doet het secretariaat. Alle info op ruby.degryse@telenet.be. (Peter Soete)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier