Rousselaerse Revue pakt uit met Het Bed als tweede toneelstuk

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

De mensen van de Rousselaerse Revue brengen binnenkort het toneelstuk Het Bed. Ook ditmaal werd het stuk geschreven door Werner Van Branteghem die ook voor de revue jaarlijks in zijn pen kruipt.

De Rousselaerse Revue-compagnie stelt op 24, 25, 26 en 31 oktober en op 1 en 2 november hun nieuwe toneelstuk ‘Het Bed’ voor, geschreven door Werner Van Branteghem. De voorstellingen gaan door in theaterzaal OCAR in Rumbeke. “Het grote verschil met wat we doorgaans doen, is dat dit een echt toneelstuk is en niet gewoon een revuestuk. Een revue dat is eenmalig, een toneelstuk blijft bestaan”, aldus Werner Van Branteghem.

“We spelen grotendeels met de mensen van de revue, aangevuld met enkele gastacteurs. Het Bed is een knotsgekke komedie, de mensen zullen ongetwijfeld gieren van het lachen”, aldus Werner.

Werner en co weten alvast van geen stoppen. Eens Het Bed gespeeld is, beginnen de voorbereidingen op de tiende revue met als titel: Wien at er da gepeist. “Het wordt druk, maar we zien het opnieuw helemaal zitten”, klinkt het lachend.

Ticketinfo: www.rousselaerserevue.be

(TD)

Lees ook meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.