Rode Neuzen Dag 9 dagen live vanuit Gent, met onder meer comedyshow van Gunter Lamoot

07/11/16 om 13:17 - Bijgewerkt om 13:15

QMusic installeert zich vanaf 25 november in Gent om af te tellen naar Rode Neuzen Dag op 3 december. De radiozender kampeert er negen dagen lang in de Rode Neuzen Dag Tent op het Sint-Pietersplein voor live radio, heel wat optredens en comedyshows.

Rode Neuzen Dag 9 dagen live vanuit Gent, met onder meer comedyshow van Gunter Lamoot

Komen onder meer langs met een comedyshow; William Boeva, Gunter Lamoot, Henk Rijckaert en Xander De Rycke. Voor live muziek zorgen onder andere Gabriel Rios, Emma Bale, Coely en Milo Meskens.

Met de Rode Neuzen Dag Countdown wil Qmusic alle actievoerders een podium geven en horen hoe zij zich inzetten voor de goeddoelactie. Naast heel wat van hun verhalen op de radio, kan iedereen zich vanaf vandaag, maandag 7 november, inschrijven via rodeneuzendag.be om ter plaatse in de Rode Neuzen Dag Tent nog een standje uit te baten.

Niet alleen Qmusic trekt naar Gent, ook VTM NIEUWS sluit negen dagen lang aan. Birgit Van Mol zal er elke dag live het Rode Neuzen Dag Nieuws presenteren. Komen onder meer aan bod; "Hoe leeft Rode Neuzen Dag in Vlaanderen? Wat gebeurt er allemaal naar aanleiding van de goeddoelactie?" Het Rode Neuzen Dag Nieuws wordt van vrijdag 25 november tot en met zaterdag 3 december uitgezonden net na de nieuwsuitzending van 19.00 uur.

Ook weervrouw Jill Peeters ruilt de VTM NIEUWS-studio in voor de Rode Neuzen Dag Tent in Gent. Ze presenteert er 9 dagen lang ter plaatse het weerbericht, tussen de actievoerders.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!