Rik Verheye uit Knokke-Heist speelt mee in Callboys

Redactie KW

Rik Verheye kruipt in de huid van Jay Vleugels, een principiële pitbull, een alfamannetje met bèta-hersenen. Aan de hygiëne en de versiering van zijn lange blonde paardenstaart kan je aflezen hoe het met zijn humeur en zijn zelfbeeld is gesteld. Samen met twee bevriende gigolo’s -Matteo Simoni en Stef Aerts– start hij een bedrijfje ‘Callboys’.

16+label

De dag van de eerste uitzending is nog niet bekend, wel zeker is dat de reeks het 16+ label zal dragen. “Want voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met net dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase,” luidt het. Onder de naam “Callboys” zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar beste vermogen moeten bevredigen.

Samen delen ze een website, een vennootschap en een gepimpte kantoorruimte. Daar beantwoordt doe-al Randy Paret -gespeeld door Bart Hollanders- de telefoon, vult er de magen en kuist er de toiletten. De vier geloven zo sterk in de kracht van hun merk dat ze besluiten om met hun bedrijfje te gaan diversifiëren en merchandising op de markt te brengen. Maar in de galop van overmoed en testosteron worden de haarscheurtjes in de groep al snel onoverbrugbare kloven.

(mlt/foto’s VIER)