Rik Verheye of Leen Dendievel: wordt één van die twee vrijdag de nieuwe 'Steracteur Sterartiest'?

21/11/16 om 22:00 - Bijgewerkt om 21:58

Nee, het populaire televisieprogramma keert nog niet meteen terug op Eén, maar radiozender MNM maakt er deze week wel een afgeleide van in het ochtendblok.

Rik Verheye of Leen Dendievel: wordt één van die twee vrijdag de nieuwe 'Steracteur Sterartiest'?

Drie acteurs gaan tot en met vrijdag hun kans. Naast Rik 'Jay Vleugels' Verheye uit Knokke en Leen 'Kaat uit Thuis' Dendievel uit Kortrijk is dat ook nog Ruth Beeckmans, bekend van onder andere 'Safety First' en 'Wat Als?'. Rik uit de Callboys krijgt een nummer van Florence And The Machine voor de kiezen geschoven, terwijl Leen aan de bak mag met een song van Adele. Ruth Beeckmans ten slotte mag loos gaan op een nummer van John Lennon.

Van dinsdag tot en met donderdag gaan de drie acteurs elke ochtend tussen 6 en 9 uur op de radio zingen. Vrijdag vindt de finale plaats. Het is Stan Van Samang, die de televisiewedstrijd tien jaar geleden won, die als jurylid zal fungeren en de helft van de punten uitdeelt. De andere helft komt van de MNM-luisteraars, die zo ook tickets voor het concert van Van Samang van dit weekend in het Sportpaleis kunnen winnen.

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!