‘Rijker dan je denkt’ in Kasteel van Loppem

Redactie KW

Het Kasteel van Loppem is nog het hele weekend geopend voor opnames van het bekende VTM programma ‘rijker dan je denkt’. Tal van kunst- en andere voorwerpen worden in de tuin en het kasteel zelf geschat door deskundigen.

Het Kasteel van Loppem vormt het schilderachtige decor voor opnames van het door Raf Coppens gepresenteerde VTM programma ‘Rijker dan je denkt’. Wie op zolder of in de woonkamer nog een voorwerp heeft staan waarvan gedacht wordt dat er een zekere waarde aan vast hangt, kan terecht bij het programma. Onder meer vijftig jaar oude gezelschapsspelen, poseleinen poppen, door de Rollling Stones gehandtekende gitaren en designmeubelen werden door deskundigen kritisch bekeken en van een waarde-oordeel voorzien.

Bij het mooie weer is het aardig toeven in de tuin van het kasteeldomein. Bovendien staan er ook foodtrucks met fijne hapjes en drankjes. Ook een bezoekje als het kasteel zelf, dat het décor was voor heel wat belangrijke besprekingen en overeenkomsten in de Belgische geschiedenis, loont de moeite. Ook morgen zondag vinden er nog opnames en de schattingen plaats, van 10 uur tot 16 uur.

'Rijker dan je denkt' in Kasteel van Loppem

'Rijker dan je denkt' in Kasteel van Loppem

(PDV – Foto’s PDV)