REPORTAGE 'Team Wham' bereidt cliff dive voor in het Olympiabad

12/02/14 om 13:49 - Bijgewerkt om 13:49

Bron: Kw

Het team van het Vier-programma 'De Ideale Wereld' dook woensdagmorgen op - of onder - in het Olympiabad. Daar bereidde presentator Otto-Jan Ham zich voor op de volgende uitdaging in zijn satirische rubriek 'Wauters vs. Waes vs. Wham' : cliff diven vanaf 20 meter.

Zoals bekend hebben Eén en VTM de handen in elkaar geslagen voor de productie van het populaire tv-programma Wauters vs. Waes. De makers van het satirische Vier-programma De Ideale Wereld voelden zich in die paxmediale samenwerking toch wel buitengesloten en daarom waagt presentator Otto-Jan Ham, met een week uitstel, zich aan dezelfde opdrachten van Koen Wauters en Tom Waes. Met een vette knipoog én ambitie, want in de rubriek Wauters vs. Waes vs. Wham wil hij de andere twee tv-makers ook effectief verslaan. Zo legde het zogenaamde Team Wham de moderne vijfkamp al sneller af dan Koen Wauters - of toch naamgenoten van de Clouseauzanger - en snoepte het ook zijn Belgisch dominorecord - gesteund door enkele studenten uit Emelgem - weer af.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!