Regisseur van Bevergem zoekt West-Vlaamse jongen voor langspeelfilmdebuut

© Benny Proot
Redactie KW

Productiehuis De Wereldvrede is op zoek naar een jongen met een West-Vlaamse tongval tussen 6 en 10 jaar voor een belangrijke hoofdrol in de film ‘Cargo’.

‘Cargo’ wordt de eerste langspeler van Gilles Coulier, regisseur en co-scenarist van Bevergem. De rol betreft het zoontje van een visser. Gilles Coulier en zijn ploeg zijn op zoek naar een jongen die vooral zichzelf is, type ruwe bolster, blanke pit. Ervaring is geen vereiste. Wie in aanmerking komt, krijgt in de loop van december dan een uitnodiging om eens langs te komen voor een gesprek en een screentest.

‘Cargo’ brengt het ruwe verhaal van drie broers die hun toevlucht zoeken tot de criminaliteit om het familiebedrijf in de visserij te redden van de ondergang. De passie voor hun vak maar ook voor hun geliefden leidt echter tot wanhopige acties.

(FV – Foto BP)

>> Wie interesse heeft kan een e-mail sturen naar casting@dewereldvrede.be met een korte voorstelling van de jongen in kwestie, minstens 2 recente foto’s en de nodige persoonlijke gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres).