Régine Cuypers gaat voor overwinning in ‘Komen Eten’

© Vier
Redactie KW

Op donderdag 14 april komt Régine Cuypers (44) uit Izegem aan bod in het kookprogramma ‘Komen Eten’ op VIER. “Ik keek voor mijn deelname nooit naar het programma.”

Régine staat in de buurt van de Lindestraat bekend voor haar bonte dierenrijk. Naast 57 dwergkonijntjes, drie honden, één poes en een eekhoorn, lopen er ook twee Indonesische hangbuikvarkens en twee dwerggeitjes rond in huis. “We beschouwen ze als onze eigen kindjes. De kandidaten hebben heel goed gereageerd op hun aanwezigheid in huis. Niemand had er problemen mee”, lacht ze. Régine had voor haar deelname nog nooit naar het programma gekeken. “Voor mijn deelname keek ik nooit naar ‘Komen Eten’. Ik was er echt van overtuigd dat het programma in scène werd gezet.”

Wie gewonnen heeft, wil ze natuurlijk nog niet verklappen. “Als de mensen willen weten of ik al dan niet gewonnen heb, zullen ze moeten kijken”, lacht ze. “Maar we hebben alleszins wat afgelachen én gehuild in die week. Het was een fantastische ervaring en ik heb heel toffe mensen ontmoet.” (KT)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier