Red Zebra is opnieuw een vijftal

12/06/17 om 09:38 - Bijgewerkt om 09:37

Nog geen twee weken nadat gitarist Geert Maertens en drummer Johan Isselee hadden besloten om dan toch niet in het reünieverhaal van Red Zebra te stappen, kan zanger Peter Slabbynck met blijdschap aankondigen dat hij vervangers voor hen gevonden heeft.

Red Zebra is opnieuw een vijftal

Peter Slabbynck vond vervangers bij bands waarmee hij de voorbije jaren nog samengewerkt heeft. © Facebook Peter Slabbynck

Die vervangers haalde Peter Slabbynck bij bands waarmee hij de voorbije jaren nog samengewerkt heeft. Het gaat om Frits Standaert, de gitarist met wie bij nog met EX-RZ en New Dark Age (de hommagegroep voor The Sound en wijlen hun voorman Adrian Borland) opgetreden heeft, en drummer Kurt Dewaele, ook al een oudgediende van New Dark Age. De Bruggelingen Chris 'Hazy' De Neve (gitaar) en Sam Claeys (bas) vervolledigen de line-up. Op zondag 20 augustus headlinet de 'nieuwe' Red Zebra van 0.45 uur tot 1.45 uur het W-Festival op Airport Amougies. Die dag bevolken onder meer ook Front 242, Big Country en Tom Bailey, de zanger van eightiesband Thompson Twins, het hoofdpodium.

(svv)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!