Rallyliefhebbers kunnen ritje maken in ‘den otto’ van Frank Welvaert

© © VRT
Redactie KW

De kandidaten zullen in goede handen zijn, want voor de gelegenheid neemt rallykampioen Freddy Loix het stuur in handen.

De 44ste editie van de rallysprint van de Monteberg wordt dit jaar heel bijzonder voor wie een ticket in voorverkoop koopt van de Kenotek Ypres Rally. Hen wacht immers mogelijk een rit over het parcours in de Opel Kadett uit Eigen Kweek, met niemand minder dan Freddy Loix aan het stuur

De Montebergrally is niet alleen voor piloten een ideale opwarmer voor de Kenotek Ypres Rally. Ook voor de organisatie is de Monteberg het sein om een tandje bij te steken. Vanaf eind april draait Club Superstage op volle toeren om van de Kenotek Ypres Rally weer een topevenement op internationaal niveau te maken en voert op 23 april tijdens de Rallysprint van de Monteberg een gerichte promotie.

Tussen 13 en 14 uur zullen enkele gelukkigen die een ticket van de Kenotek Ypres Rally in voorverkoop hebben gekocht een unieke ervaring kunnen beleven door als co-piloot naast Freddy Loix te zitten en dit in de Opel Kadett uit de reeks Eigen Kweek.

(MD)