Q-Beach House afgesloten met opstart televisiezender Q2

29/08/16 om 13:49 - Bijgewerkt om 13:49

Na één radiostudio, één podium, 35 live optredens, vijf Sunset concerten, 86.500 minuten muziek en 250.000 bezoekers sloot het Q-Beach House zijn deuren.

Q-Beach House afgesloten met opstart televisiezender Q2

Tal van grote artiesten passeerden de revue, daarnaast was er ook een podium voor minder bekende artiesten. Naast de optredens waren er ook de Q-strandspelen. Voor het sluiten van het Q-Beach House werd het televisiebroertje van Qmusic nog gelanceerd, Q2.

Q2 is een nieuwe televisiezender die in de plaats komt van 2BE en wil zich vooral focussen op jonge koppels. Zo zenden ze binnenkort The Voice USA uit, steeds enkele dagen nadat de uitzending op antenne is gekomen in de Verenigde Staten zelf. De lancering van de nieuwe zender ging door in Oostende omdat Qmusic op die manier iedereen wou bedanken voor de twee maanden radio op het strand. Om 22 uur stipt werd de stekker van de Q-studio op het strand van Oostende uitgetrokken.

(JRO)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!