Publiek van Instant Karma krijgt live primeur van nieuw album The Van Jets

Redactie KW

The Van Jets zijn de curator van de eerstvolgende editie van Instant Karma in De Grote Post in Oostende. Ze spelen er ook in absolute première de nummers van hun nieuwe album.

Op 3 en 4 april is er weer Instant Karma. Voor deze editie werken Jong Oostende en Muziekclub De Zwerver (Leffinge) samen met The Van Jets. Die zijn centrale gast naar aanleiding van hun nieuwe plaat en cureren de tweedaagse. Zo spelen ze niet alleen zelf, maar zijn er ook optredens van Team William, Tubelight, Bo Ningen, Moodoïd, Madensuyu, Gruppo Di Pawlowski, Elefant, Robbing Millions en The Germans.

“Het wordt geen minifestival in De Grote Post, maar toch wel een uitdagende muzikale tweedaagse”, zo stelt Lode Pauwels van Muziekclub De Zwerver het evenement voor. “In de toekomst willen we met Instant Karma eerder rond een bepaald thema programmeren. Dit jaar is dat dus ‘Welcome To Strange Paradise’, de vierde plaat van The Van Jets.”

Tickets kosten 15 euro (voor 1 avond) en 25 euro (2 dagen). Met een Oostendse jongerenkaart is dat 12 en 20 euro in voorverkoop.

(Rio)