Provincie schenkt 200.000 euro aan Dranouter Festival om financiële ramp af te wenden

27/03/15 om 15:30 - Bijgewerkt om 15:30

Bron: Kw

Dit onthulde Kurt Ravyts (Vlaams Belang) tijdens de provincieraadszitting van donderdag 26 maart 2015. Hij had die informatie gewoon uit de notulen van de deputatie, maar vond dat er over zo'n belangrijke zaken toch eerst wel een debat mag zijn in de provincieraad. Gedeputeerde Guido Decorte (CD&V) bevestigde en motiveerde de steun en gaf mee dat de provincie West-Vlaanderen de eerstkomende drie jaar de hoofdsponsor wordt van het festival.

"Wat ik hier vertel, heb ik gewoon gelezen in de notulen van de deputatiezitting van donderdag 5 maart", aldus Kurt Ravyts in zijn mondelinge vraag. "Er staat ook duidelijk bij dat men dit doet om een financiële ramp bij het festival af te wenden, want het zit wat dat betreft in slechte papieren. Ik veronderstel dat dit later bij begrotingswijziging nog wel in deze raad zal komen, maar eigenlijk zouden we over zo'n zaken toch vooraf moeten kunnen discussiëren. En dit lijkt alvast de stelling te bevesti...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!