POLL Wie droeg afgelopen weekend de foutste outfit?

Redactie KW

Zowel Evy Gruyaert als Piet Goddaer werden afgelopen weekend gespot door de fashion police.

Druk weekend voor de showbizz in Vlaanderen, want zaterdag was er de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren, zondagavond werd in het Sportpaleis in Antwerpen beslist wie ons land mag vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. Voor bekend Vlaanderen is dat dikwijls hét moment om een gewaagde en spraakmakende tenue uit de kleerkast te plukken. De meeste aandacht ging naar een pandapak, maar ook andere vestimentaire keuzes sprongen in het oog.

Gruyaert vs. Goddaer

En de twee belangrijkste komen allebei uit West-Vlaanderen. Evy Gruyaert bombardeerde zichzelf zaterdagavond als presentatrice van de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren meteen zelf tot het voornaamste gespreksonderwerp op de sociale media door te kiezen voor een kort kleedje met een vrij ‘uitnodigend’ décolleté.

Zondagavond schrok tv-kijkend Vlaanderen zich dan weer een hoedje toen ze Eurosong-expert Piet Goddaer te zien kregen. Dit geen geen blote voeten of een jurk, maar een bril, opvallend kapsel én een jas die (zoals iemand tweette) zò uit de kleerkast van Balthazar Boma kon komen.

Wie van de twee vinden jullie de foutste?

Wie droeg de foutste outfit?µ

[View the story “Fashion police” on Storify]