Piet Huysentruyt bundelt West-Vlaams culinair erfgoed

13/10/16 om 13:06 - Bijgewerkt om 13:10

Piet Huysentruyt, nog altijd de bekendste chef-kok van het land, heeft een nieuw kookboek klaar. In 'Piet in 't Westvlams' bundelt hij vijftig typisch West-Vlaamse streekgerechten.

Met 'Piet in 't Westvlams' wil Piet Huysentruyt (53) het West-Vlaams culinair erfgoed eren. "Deze gerechten moeten voor latere generaties bewaard blijven", zegt de sympathiekste all...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden