Piet Huysentruyt bundelt West-Vlaams culinair erfgoed

13/10/16 om 13:06 - Bijgewerkt om 13:10

Piet Huysentruyt, nog altijd de bekendste chef-kok van het land, heeft een nieuw kookboek klaar. In 'Piet in 't Westvlams' bundelt hij vijftig typisch West-Vlaamse streekgerechten.

Met 'Piet in 't Westvlams' wil Piet Huysentruyt (53) het West-Vlaams culinair erfgoed eren. "Deze gerechten moeten voor latere generaties bewaard blijven", zegt de sympathiekste all...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!