Philip Cracco tekent op Tribes Beach voor vlucht naar de ruimte

Redactie KW

Zaterdag pakte Tribes Beach uit met een primeur. Tribes opende het eerste kantoorstrand ter wereld op ‘het Zoute’ strand in Knokke.

Een spectaculaire deal werd gedaan door Philip Cracco, een van de investeerders van het flex office concept Tribes. Philip Cracco tekende er als eerste Belg voor een ticket naar de ruimte met Xcor. Het komende jaar zal hij een training volgen om fysiek klaar te zijn voor deze ruimtereis. Tribes Beach Office was een voorproefje van de vestiging die dit jaar nog in Brussel wordt geopend. Het kantoorstrand had alle faciliteiten die van een Tribes vestiging verwacht mogen worden, compleet met WiFi, heerlijke catering en veel inspiratie. “Tribes Beach biedt de ultieme gelegenheid om in een inspirerende omgeving zaken te doen”, stelde initiatiefnemer Eduard Schaepman.

Een van de eerste opnames voor de reeks Sky is the Limit vond zaterdag tijdens Tribes Beach plaats, waarin Schaepman als eerste Nederlander wordt gevolgd. De reeks zal te zien zijn in het voorjaar van 2016.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier