Paul Bruna zingt 'Het Levenslooplied' voor Stichting tegen kanker

09/05/17 om 14:44 - Bijgewerkt om 14:43

Het is de afdeling Levensloop Koksijde-Oostduinkerke die Paul Bruna vroeg om tijdens hun vierde editie van Levensloop op 27 en 28 mei een nummer te komen zingen.

Paul Bruna zingt 'Het Levenslooplied' voor Stichting tegen kanker

Van het een kwam het ander en de samenwerking resulteerde uiteindelijk in het opnemen van een single. "Ik heb onmiddellijk ja gezegd toen men mij vroeg om mijn medewerking te verlenen aan dit mooi initiatief", aldus Paul Bruna. "Ik weet als geen ander wat mensen meemaken die te horen krijgen dat ze met kanker te maken hebben. Precies drie jaar geleden kreeg ik ook de diagnose dat ik prostaatkanker had, maar gelukkig is het bij mij allemaal goed verlopen en mag ik mezelf als genezen beschouwen."

"Het nummer voor Levensloop was vlug gekozen. Ik heb 7 jaar geleden, samen met Peter Keereman en Johan Verstreken een nummer geschreven 'Ik geniet van elk moment'. En aangezien de initiatiefnemers geen triestig liedje wilden, heb ik voorgesteld om wat te sleutelen aan de tekst en dit nummer uit te brengen als Het Levenslooplied. De mensen van Levensloop waren onmiddellijk weg van het nummer en deze week is de single van de persen gerold. Op de cover staat een typische foto van twee mensen die elkaar omarmen en steunen, mooier kan het niet om het nummer te illustreren".

De single zal zoals alle andere singles gepromoot worden bij pers en radio en zowel Paul Bruna als de initiatiefnemers zullen er alles aan doen om er een hit van te maken en op die manier aandacht te vragen voor Levensloop. De single is trouwens te verkrijgen via levensloopkoksijde@hotmail.com en alle nieuws over het evenement is te volgen via facebook.

(PB)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!