Party voor ondernemers in Bagatelle in Oostende

Redactie KW

Met hun event ‘Beautiful People – Sjieke Menschen’, op zondag 20 mei in Club Bagatelle op de Wellingtonrenbaan, willen organisatoren Paul Rubben en Dieter De Rycke een concept lanceren voor en door ondernemers uit de Oostendse regio. Daarnaast staan ook Oostendse dj’s en artiesten centraal, met enkel ‘Godfather of Dance’ Sven Van Hees van buiten de stad.

Het idee om een dansfeest te organiseren, gekoppeld aan een avond waarop naar hartenlust in een ongedwongen setting aan netwerken kan worden gedaan, is vanzelf gegroeid. “Dit event is eigenlijk tot stand gekomen door een aantal ‘triggers’. Eerst en vooral vinden we De Bagatelle, het vroegere VTM-café, gewoon de tofste zaal van de stad. Ik heb er onlangs zelf nog een privéparty georganiseerd. We feesten hier zelf dus gewoon graag”, aldus Dieter.

Extraatje

“Het laatste duwtje kwam er eigenlijk van Sven Van Hees die me, nadat ik hem had gefeliciteerd met zijn nieuwste releases, vroeg wanneer ik nog eens een feest organiseer”, vult Paul aan. “Ik ben meteen in gang geschoten. Toen we mensen begonnen uit te nodigen, bleek er sowieso een aanzienlijk gedeelte van ons publiek ondernemer. Vandaar dat we zijn beginnen nadenken over een concept met een extraatje voor de Oostendse ondernemer. De eerste reacties in die kringen waren dan ook heel erg positief.”

Live optreden

‘Beautiful Peope – Sjieke Menschen’ begint om 19 uur met de Business Social Club-receptie met onder andere een speciaal voor het event ontworpen cocktail, de mogelijkheid om gesoigneerd te worden door Bros Barbier en Carré Coiffure en de spitburgers van Fourire d’O tegen de honger. Voor de muzikale begeleiding zorgt dj Soulspinnas, gevolgd door Major Tom & Trobar en Sven Van Hees. ‘Good old’ Pudde neemt zowel plaats achter de draaitafels als op het podium waar hij met zijn band Les Bricoleurs voor het eerst live zal optreden met eigen nummers.

Tickets kosten 10 euro in voorverkoop (Toerismedienst, Copador, Compact Center) of 14 euro de avond zelf. (JGO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier