Papa Roach op Masters@Rock in Torhout

© Johan Sabbe
Redactie KW

De affiche van de lustrumeditie van Masters@Rock, het Torhoutse festival van de zware gitaren, is compleet. Na Airbourne op zaterdag wordt de headliner op vrijdag het Amerikaanse Papa Roach, onder andere bekend van de hit ‘Last Resort’.

De vijfde uitgave van Masters@Rock heeft plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus op de weiden langs de Vredelaan in Torhout. Op vrijdag treden er negen bands aan, op zaterdag tien.

Tickets zijn al te koop

Op vrijdag wordt er om 13 uur gestart met The Ignored, waarna er nog acht bands op het podium komen. In volgorde van optreden zijn dat All For Nothing, Black Tartan Clan, Born From Pain, Evergeen Terrace, The Exploited, het bekende Biohazard, Agnostic Front en uiteindelijk Papa Roach.

Op zaterdag vanaf 11 uur bestaat de line-up uit tien bands met als opener het Belgische Death Enters My Ocean en daarna After All, King Hiss, Koritni, de felle Zweedse dames van Cricified Barbara, Corroded, Hacktivist, Kamelot, Iced Earth en als top of the bill het Australische Airbourne.

De toegangskaarten kosten 45 euro voor de vrijdag, 55 euro voor de zaterdag en 79 euro voor een combiticket. Kamperen kan voor 12 euro per persoon. De tickets zijn online te koop via Facebook en de website van het festival en ook in de cd-zaak Topdisc op de Markt in Torhout. Info: www.mastersatrock.be.

(JS)