Pakken voetbalvrienden de GO IV-trofee van Ketnet?

Deze vier spelertjes van de U11 van KSK Beveren-Leie zijn zeker een ervaring rijker: Stan De Smedt, kapitein Gregory Nijs, Xander De Vlamuinck en Cas Vervaecke. (foto RSB).
Redactie KW

Een team van vier spelertjes van de U11 van voetbalclub KSK Beveren-Leie neemt deel aan het avonturenspel Go IV op Ketnet.

In het spel nemen twee teams van vier vrienden het tegen elkaar op in een reeks van vier individuele kampen en een teamkamp. ‘The Screaming Eagles’ wordt gevormd door vier U11-spelers: Stan De Smedt uit Beveren-Leie, aanvoerder Gregory Nijs uit Vichte, Xander De Vlaeminck uit Desselgem en Cas Vervaecke uit Beveren-Leie. Na drie selectieronden werden ze samen met elf andere teams geselecteerd uit een 300-tal inschrijvingen van over heel Vlaanderen.

De jongeren werden tijdens de opnames midden februari plaats in het avonturenkamp Wildtrails in Jupille allerlei proeven afleggen. Of de vier voetbalvrienden al dan niet met de GO IV-trofee naar huis keerden, is vanaf maandag 24 maart, om 18.25 uur, te zien. Op zaterdag 29 en zondag 30 maart volgt de compilatieaflevering.

(Yvan Vanhoucke)

Meer in De Krant van West-Vlaanderen, editie Het Wekelijks Nieuws Gaver.

+ foto RSB