Pak West-Vlaams talent op tiende Melkrock Rally in Tielt

Loomstate is één van de acht acts die een gooi doen naar een podiumplekje op Melkrock. © vi.be/loomstate
Redactie KW

Voor vzw Heelal/Melkrock Tielt is 2017 een jubileumjaar. Het festival bestaat exact twintig jaar en organiseert op 25 februari haar tiende Melkrock Rally. Met Flo, Loomstate, Pjay en Mickey Doyle is het West-Vlaamse talent goed vertegenwoordigd.

Op zaterdag 25 februari organiseert vzw Heelal de tiende editie van Melkrock Rally in het Joc in Tielt. Uit 215 inschrijvingen via vi.be, het platform van Poppunt, werden 8 acts geselecteerd.

Flo en Loomstate hebben een heel rechtstreekse band met Melkrock; Flo woont al enkele jaren in Tielt, net als Tore en Maxim, twee van de zes Loomstate-bandleden. Met voormalig West-talent-finalist Pjay uit Poperinge en Zwevegemnaar Mickey Doyle prijkt heel wat West-Vlaamse muziek op de affiche van de rockrally. Bobby C, Himalaya Heights, Pavlove en Le Fromage vervolledigen het programma.

Publieks- en juryprijs

De winnaar van de publieksprijs van de Melkrock Rally opent op 13 augustus 2017 de 20ste editie van Melkrock. Daarnaast beslist een professionele jury bestaande uit vijf mensen uit de muziekwereld wie de gratis studiotijd met Arjan Bogaert van Barefoot Recording Studio wint. De jury bestaat uit Didier Becu van muziekwebzine Luminous Dash, Jens Van Lathem van Indiestyle, Marc Alenus van muziekwebzine daMusic, zanger/bassist/toetsenist van dirk. en Protection Patrol Pinkerton Jelle Denturck en producer Arjan Bogaert.

Tickets voor de Melkrock Rally op zaterdag 25 februari om 19.30 uur kosten vijf euro aan de deur.

(OV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier