Overleeft Koksijdse Lize Colson haar Battle in The Voice ?

Redactie KW

Vrijdagavond 27 januari zien we de vierde en laatste Battle-aflevering in het populaire VTM-programma The Voice van Vlaanderen. Onder meer Lize Colson, een twintigjarige kandidate uit Koksijde, maakt haar opwachting in de muzikale boksring.

Lize maakt deel uit van het team van Jasper Steverlinck, dat net als de teams van Alex Callier, Koen Wauters en Natalia met zestien leden aan de start van de Battles stond. In die Battles moeten telkens twee teamgenoten het tegen elkaar opnemen in een onderling duel. Eén kandidaat blijft in de running, de andere moet zijn valiezen pakken.

Zo wordt elk team alvast uitgedund tot acht leden, maar uiteindelijk mogen van elke groep slechts zes deelnemers naar de live shows, die vanaf volgende week te zien zijn. Iedere coach mag immers nog drie twijfelgevallen naar de zogeheten ‘Sing-Off’ sturen, waarna slechts één van hen een ticket voor de live shows krijgt. Ook het resultaat van deze vier ‘Sing-Offs’ zien we vrijdag op tv.

De vraag is dus niet alleen ‘Overleeft Lize haar Battle ?’, maar ook: ‘Wordt ze naar de Sing-Off doorverwezen en kan ze dan ook daar voldoende overtuigen ?’. Het antwoord zien we vanaf 21 uur op VTM.

(WVH)

Meer in de Krant van West-Vlaanderen (Editie Het Wekelijks Nieuws Kust)