Organisatoren Feest in ‘t Park in Brugge hebben hun programma klaar

Redactie KW

Ook de organisatoren van het gratis toegankelijke Feest in ‘t Park in Brugge hebben hun programma klaar. Voor de 28ste editie, die op zaterdag 24 juni van 14 uur tot 00u.30 loopt in het plaatselijke Minnewaterpark, houden ze vast op hun beproefde, succesvolle concept.

Jaarlijks lokt Feest in ‘t Park duizenden mensen naar het Brugse Minnewaterpark en wellicht mede daarom stelden de organisatoren hun programma klaar onder het motto never change a winning formula. Daarom mag je je op dit gratis mondiale gebeuren eind juni opnieuw verwachten aan onder meer een flinke dosis sensibilisering van organisaties die met de noord-zuidproblematiek bezig zijn en een fair trade-spel en dito kookbattle. Opvallende nieuwigheid dit jaar is een fotoshoot voor wereldverbeteraars.

Wereldmuziek

Uiteraard zal ook dit jaar een flinke dosis (wereld)muziek weerklinken. Zo mag je je ‘s avonds verwachten aan optredens van onder meer Dobet Gnahoré (een zangeres, danseres en percussioniste van Ivoorkust), de bijzondere dj Papa Mojito, Xamanek (een Chileense band die zich laat voorstaan op flinke doses Latinofunk met panfluit) en afsluiter Mokoomba, een gezelschap dat grossiert in Afro fusion. Ambiance gegarandeerd, twee weken voor het driedaagse Cactusfestival dat zich ook al in het Minnewaterpark zal ontvouwen.

(svv)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier