Oostende viert hoogzomer met Dirty Dancing

26/07/16 om 19:01 - Bijgewerkt om 19:01

Nadat in de voorbije jaren kaskrakers Evita en Mamma Mia op de scène zinderden is er vanavond de première van de musical 'Dirty Dancing' in het kursaal van Oostende.

Oostende viert hoogzomer met Dirty Dancing

Het tijdloze verhaal rond de gelijknamige cultfilm uit 1987 met steracteurs als de ondertussen overleden Patrick Swayze en Jennifer Grey in de hoofdrollen werd omgezet naar een musical. De jonge Frances 'Baby' Houseman gaat tegen haar zin mee op vakantie met haar ouders maar de verveling slaat al rap toe en al rap trekt ze op met de lokale jonge werknemers in de resort. Zij dompelen haar onder in een wereld van, een leven vol dans. Zo ontmoet ze ook de charismatische en sexy dansinstructeur Johnny Castle die haar de tijd van haar leven bezorgt. Nummers als Hungry Eyes, Do You love Me en de klassieker Time of My Life zijn nog te genieten tot en met 7 augustus in Kursaal Oostende. Van dinsdag tot vrijdag om 20 uur, op zaterdag om 15 en 20 uur en op zondag om 14 uur. Tickets bestellen kan op 070 22 56 00, Box Office Toerisme Oostende en www.dirtydancingbelgië.be.

(ML)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!