Oostende overrompeld door fans Lil Kleine, Ronnie Flex en Boef

De zaal liep volledig vol voor de optredens. © JRO
Redactie KW

Menig Oostendse jongeren keken uit naar zaterdag 11 november. Dan kwamen hun grote idolen Lil Kleine, Boef en Ronnie Flex Ostend Sea P’lace op hun kop zetten.

In amper zes uur werden maar liefst 2.500 tickets aan de man gebracht. De organisatie ligt in handen van Chaud Events, een gloednieuw evenementenbureau in Oostende onder leiding van de 21-jarige Eros Bourgoignie en de 26-jarige Gilles Vanmassenhove. “We namen een risico om meteen grote namen als Lil Kleine, Boef en Ronnie Flex aan te trekken maar we zijn blij dat we uiteindelijk het risico hebben genomen”, zegt het duo. “Alle tickets gingen in geen tijd de deur uit. Een half uur na opening hebben we zelfs de beslissing moeten maken om extra scanners in te zetten om de grote meute op tijd binnen te laten. De rij was enorm lang.”

Lange wachtrijen om binnen te komen.
Lange wachtrijen om binnen te komen.© JRO

Lachende gezichten dansend op de tonen van hun idool, wat vinden jongeren nog leuker? Manon Nollet (16) stond met haar vrienden en vriendinnen anderhalf uur lang in de rij om binnen te geraken in de zaal. “We moesten lang wachten om binnen te komen maar uiteindelijk vonden we dat niet zo erg. We zijn grote fans van Lil Kleine. We moesten er gewoon bij zijn. We wilden het voor geen geld van de wereld missen”, zegt Manon.

Marie-Julie Perneel (16) uit Beernem wachtte een uur lang in de lange rij. ” We zijn supergrote fans van Lil Kleine. Het is het eerste optreden die we van hem doen. Het mocht iets sneller gaan om binnen te komen maar we hebben er alles voor over. We hebben hier drie maanden naar uit gekeken. Dat extra uurtje kan geen kwaad.”

Om 5 uur was het feestje afgelopen en gingen alle jongeren naar huis met een lachend gezicht. Ze hadden er immers de avond van hun leven opzitten.

Manon Nollet en haar vrienden hadden er alles voor over om hun idolen aan het werk te zien.
Manon Nollet en haar vrienden hadden er alles voor over om hun idolen aan het werk te zien.© JRO

(JRO/foto JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier