Ook kinderen kunnen proeven van Theater aan Zee

Poppen- en figurentheater FroeFroe zorgt voor een levendig Leopoldpark met voorstellingen, spelletjes en workshops voor kinderen.
Redactie KW

Theater Aan Zee zet in het Leopoldpark in op kinderen met het Familiepark.

“We hebben een breed aanbod voor alle leeftijden met zelfs al een draaimolen voor kinderen vanaf 1 jaar en spelletjes’, zegt Marc Maillard van FroeFroe. Dit figuren- en poppentheater was eerder al te gast op TAZ en werkte een groot aanbod uit. Ze nemen het merendeel van de voorstellingen in het Familiepark voor hun rekening en werken samen met andere gezelschappen.

“Het accent ligt uiteraard op de 15 verschillende voorstellingen die we verschillende keren herhalen. Het volledige programma wisselt elke 2 dagen. Er zijn zowel voorstellingen in kleine en grote tenten als op het buitenpodium. Ons publiek is jong en daarom duren de voorstellingen nooit langer dan 45 minuten.” FroeFroe zet op drukke momenten 27 mensen in. De opening om 11 uur en de sluiting om 18 uur gebeurt met een gratis openluchtvoorstelling. Tussendoor vinden de andere acts plaats. Elke middag is er ook een gratis workshop tussen 14 en 17 uur in de buurt van de kiosk.

(efoo/foto efoo)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier